Presentació

El programa de la música feta als Països Catalans! Sí, aquest és el nostre lema, i aquestes són les nostres seccions: fem entrevistes amb tota mena de grups i cantants (dels més novells als més consolidats i parlem de les seves trajectòries i concerts), revisem l'actualitat amb bones dosis d'humor (amb personatges imitats que ens fan reflexionar i si pot ser, riure), repassem l'agenda de concerts del moment (diferents escenaris, concursos, festivals i actes culturals), escoltem la millor música del país i un tast d'allò que ens feu arribar (nous singles, discos i maquetes) i també us mantenim informats on-line fora d'hores a través d'aquest blog!

Així que, si ho voleu, ens escoltem per ràdio o per internet!

dijous, 23 de juny del 2011

La nit més curta de l'any

Música i revetlla de Sant Joan
Arriba la “Nit del Foc” o la també coneguda “Nit de Bruixes”! SANT JOAN: Una de les nits més curtes de l’any degut a la proximitat del solstici d’estiu. Foc, petards i música es barregen en una nit molt, molt especial!
Feu una ullada a algunes propostes…

– A la Plaça Osca: a les 20h arribada de la Flama del Canigó, acte seguit el sopar de revetlla i a les 23:30h espectacle dels Diables de Sants

– Festes populars al carrer Comptes de Bell·lloc.

 – A partir de les 20h  arribada de la Flama i revetlla al Casinet d’Hostafrancs.

 – Revetlla al Carrer Alcolea amb Valladolid..

Visiteu la següent web de l’Ajuntament de Barcelona per trobar la vostra revetlla al carrer més propera: http://www.bcn.cat/santjoan/ca/barri-petards.html


Mercè Subirachs amb “Temps de núvols”.

Presenta el seu primer disc en solitari, Temps de núvols: disc intimista que conté 10 cançons que tracten de  temes com l’amor, el desamor, les experiències viscudes i les que queden per viure , els somnis, l’amistat i la pena o l’alegria.
Mercè Subirachs ha participat en diferents projectes musicals, en grups amateurs, a corals (les Veus del Vallès), al teatre musical “La cara dolça del Diable”... No fou fins a l’estiu de l’any 2008 quan fa el primer concert al local “Cara B” del Coleccionista a Gràcia i entra a formar part del grup de Martorell “Artmònix” .

Ja podeu escoltar el seu nou treball en aquest link a Spotify Mercè Subirachs – Temps de núvols.


Musicat us desitja que gaudiu d’una Bona Revetlla a tots i totes!!!