Presentació

El programa de la música feta als Països Catalans! Sí, aquest és el nostre lema, i aquestes són les nostres seccions: fem entrevistes amb tota mena de grups i cantants (dels més novells als més consolidats i parlem de les seves trajectòries i concerts), revisem l'actualitat amb bones dosis d'humor (amb personatges imitats que ens fan reflexionar i si pot ser, riure), repassem l'agenda de concerts del moment (diferents escenaris, concursos, festivals i actes culturals), escoltem la millor música del país i un tast d'allò que ens feu arribar (nous singles, discos i maquetes) i també us mantenim informats on-line fora d'hores a través d'aquest blog!

Així que, si ho voleu, ens escoltem per ràdio o per internet!

dissabte, 30 de juliol del 2011

Festes, música i concurs!

Batut de Pop-Rock, psicodèlia i folk: Le Petit Ramon

Le Petit Ramon, són un curiós trio de Barcelona que canta al món amb el seu pop-rock i folk psicodèlic, amanit segons convingui amb tocs intimistes, punk o bé deixant marge a la improvisació. El trio està integrat a la veu i guitarra per en Ramon Faura, que es va donar a conèixer fa anys com a líder dels Azucarillo Kings, les percussions d’en Xavi Tasies i el cello d’Elvis JV.

En el marc del Festival de curtmetratges i videoclips "CL'Hips en 48 hores", per a la secció de videoclips es proposava als participants que ideessin un clip per un dels seus temes podent enregistrar imatges del concert que Le Petit Ramon oferí el passat 8 de juliol a la sala Salamandra (L’Hospitalet del Llobregat) i que en 48 hores l’havien d’editar, muntar i entregar.

El resultat d’aquesta iniciativa és aquest original i genial clip guanyador de dues germanes de Cornellà, Marina i Carol Rodríguez, que us deixem a continuació del seu tema “No sóc Prou” (Brou, 2011).


 
Sants Sants, les festes s’apropen


Ja heu fet una ullada al cartell de les festes d’enguany del barri de Sants? I tot el programa d’activitats arreu els carrers i places??

Consulteu-lo aquí també:

http://www.el3.cat/especials/programa%20festa%20major%20de%20sants%202011.pdf 





PopArb 2011
Vam tenir el plaer de poder gaudir de la bona música i bona organització del Festival PopArb d’aquest any a Arbúcies, i des d’aquí volem agrair a l'organització el seu bon criteri de mantenir el festival sense aglomeracions, els concerts a la piscina i els del Prat Rodó, un paratge preciós al costat de la riera.

També agrair als habitants d’Arbúcies la seva implicació amb el festival ja que molts d’ells es presten de voluntaris per atendre les barres, vendre samarretes o inclús oferir les seves llars als visitants. Gràcies Arbúcies!

Us convidem que escolteu a l’Spotify la selecció que hem fet d’alguns temes i grups que varen ser-hi presents. Tastet del PopArb 2011

Deixa’ns un comentari sobre “una cançó: a què o qui us recorda” al nostre mur del facebook i sortegem un cd del PopArb entre tots els que participeu!