Presentació

El programa de la música feta als Països Catalans! Sí, aquest és el nostre lema, i aquestes són les nostres seccions: fem entrevistes amb tota mena de grups i cantants (dels més novells als més consolidats i parlem de les seves trajectòries i concerts), revisem l'actualitat amb bones dosis d'humor (amb personatges imitats que ens fan reflexionar i si pot ser, riure), repassem l'agenda de concerts del moment (diferents escenaris, concursos, festivals i actes culturals), escoltem la millor música del país i un tast d'allò que ens feu arribar (nous singles, discos i maquetes) i també us mantenim informats on-line fora d'hores a través d'aquest blog!

Així que, si ho voleu, ens escoltem per ràdio o per internet!

dilluns, 4 de juliol del 2011

Musicat i Apart


APART ,Punk Rock molt català
Des de Sant Celoni (Barcelona) arriben els APART amb sons plenament influenciats pel punk rock de l’escola californiana barrejat amb hardcore a “pinyó fixe” i melodies amb punts nostàlgics. Presenten el seu nou disc  amb 9 temes que sobretot parlen dels sentiments,  de les frustracions, del que els molesta i de l’skate però sobretot procuren oferir “una mirada més enllà de la superficialitat i dels productes comercials”.
A principis del 2010, van començar els seus primers assajos, fent  versions de Nofx, Lagwagon, Berri Txarrak... fins que al cap d’un temps van començar a fer els seus primers temes. Al juliol de 2010 comencen a fer els seus primers directes: híbrids entre temes propis i versions, per finalment aquest 2011 enregistrar el seu primer treball amb lletres d’abast personal, social i polític.

Podeu escoltar o descarregar el seu nou disc al perfil de Bandcamp http://apartsantceloni.bandcamp.com/album/apart

No us els podeu perdre!! us animem a veure’ls en directe als propers concerts que oferiran: 

9 de juliol - 23.00h - Casal de Joves , Abrera
16 de juliol - 22.00h- Plaça de la Bàscula, Vallgorguina
30 de juliol – 00.00h Bar Plata – Bordils (Girona)
16 d’agost  - 22.00h - Casal El Brot (El Clot, Barcelona)



La Música ens rodeja

El Juliol de les propostes musicals interessants! Aquest cap de setmana passat Vilanova i la Geltrú es va vestir de Festival de Música independent amb el FARADAY 2011 (Standstill, The Bluetones, Inspira...) mentre que el dissabte 2 de juliol la ciutat de Barcelona acollia al Montjuic de Nit a grups i artistes com Mishima, Albert Pla, Gossos,el dia de la Barbota,  Ix! i Mujeres entre d’altres.

Però encara queda molt de juliol musical per gaudir-ne: el PopArb a Arbúcies, El Cruïlla Barcelona, el Palmfest,  El Faraday Major el 23 de Juliol...
Des de Musicat ens agradaria que compartiu amb nosaltres les vostres anècdotes o comentaris dels concerts o grups que més us han agradat en directe, ja sigui que heu vist fa poc o ja fa un temps. Així que deixeu els vostres comentaris al blog o al nostre facebook.

Ànims i participeu!!