Presentació

El programa de la música feta als Països Catalans! Sí, aquest és el nostre lema, i aquestes són les nostres seccions: fem entrevistes amb tota mena de grups i cantants (dels més novells als més consolidats i parlem de les seves trajectòries i concerts), revisem l'actualitat amb bones dosis d'humor (amb personatges imitats que ens fan reflexionar i si pot ser, riure), repassem l'agenda de concerts del moment (diferents escenaris, concursos, festivals i actes culturals), escoltem la millor música del país i un tast d'allò que ens feu arribar (nous singles, discos i maquetes) i també us mantenim informats on-line fora d'hores a través d'aquest blog!

Així que, si ho voleu, ens escoltem per ràdio o per internet!

dijous, 29 de setembre de 2011

Preneu nota: Nou Horari del Musicat i molt més!

Nou Horari del Musicat
Benvolguts i Benvolgudes us informem que ara el Musicat el podreu escoltar a Sants 3 Ràdio 103.2FM en un nou horari:
-          Divendres de 21.00 a 22.00h
-          I dissabtes de 14.00 a 15.00h

Us avancem també que estem preparant d’altres novetats: de continguts al programa, modernitzar i actualitzar el blog, podcast.. i molt més!

Però…. poc a poc i bona lletra!
Moltes gràcies.


Falcon & Firkin
Des de Manresa, Falcon & Firkin és un grup creat el 2007 que expressa la seva música majoritàriament en la seva llengua nativa, el català. Principalment volen que la seva música arribi al major nombre de gent posible mitjançant les xarxes de MySpace, YouTube o Facebook. El seu estil es basa en la música pop-rock amb una barreja d’influències britàniques i americanes. Les seves lletres expliquen situacions i sentiments de la vida quotidiana i de les de les persones que els envolten. Volen fer-nos-ho passar bé amb la seva música i fer concerts en directe.

Ja els podeu escoltar per Groveshark:Mugroman
El grup xixonenc torna a la càrrega amb nou disc “Volem Més” (2011) dos anys después des de la seva última publicació Mugroman al Postiguet (2009). Xixona els va veure nèixer com a grup al 2003 i destaquen per la seva forta evolució cap a un hard-rock festiu i melòdic i “amb el so de dolçaina”, deixant enrera les barreges amb l’ska i el heavy. Les seves lletres tracten sobre el dia a dia, la reivindació, l’amor i l’inconformisme de les històries absurdes.

Al nou disc en un dels temes compten amb la col·laboració de Pol Fuentes, cantant de Rosa Luxemburg. El disc també conté la cançó Moltes veus, dedicada als 25 anys de les Trobades d'Escola Valenciana, tema on hi col·laboren membres dels grups Orxata Sound System, Obrint Pas, La Gossa Sorda, Rapsodes, Sant Gatxo, Aspencat i 121 dB.
 El mes d’octubre oferirán 3 grans concerts a El Campillo (1/10/11), Alacant (15/10/11) i Almarx (22/10/11).

Us deixem el video reportatge que presenta el seu nou album Volem més, 2011:


No deixeu de visitar la seva web: