Presentació

El programa de la música feta als Països Catalans! Sí, aquest és el nostre lema, i aquestes són les nostres seccions: fem entrevistes amb tota mena de grups i cantants (dels més novells als més consolidats i parlem de les seves trajectòries i concerts), revisem l'actualitat amb bones dosis d'humor (amb personatges imitats que ens fan reflexionar i si pot ser, riure), repassem l'agenda de concerts del moment (diferents escenaris, concursos, festivals i actes culturals), escoltem la millor música del país i un tast d'allò que ens feu arribar (nous singles, discos i maquetes) i també us mantenim informats on-line fora d'hores a través d'aquest blog!

Així que, si ho voleu, ens escoltem per ràdio o per internet!

divendres, 10 de juny del 2011

Necessites MUSICAT per viure amb ritme!



Rumba Catalana + Bon Humor = TERRATOMBATS

El grup d’Iagualada, Terratombats, varen presentar el passat divendres 27 de maig el seu nou tema d’estiu “Mitjons Blancs” a la Sala Deluxe d’Igualada. Aquest tema del seu nou EP pretén explicar què és Catalunya “als guiris” que ens visiten!
Destaquen del seu anterior treball temes com la “Rumba del Calçot”, “La Ratafia” i “el Pare Noel (que no et prengui el pèl)”, on imperen lletres amb força ironia que pretenen defensar les tradicions Catalanes.

La seva rumba amb afecte & rumba amb respecte ens encanta! Escolta el seu “Mitjons Blancs” al  link que us deixem tot seguit:




Jo Rumbejo, tu Rumbeges...?

Compartim amb vosaltres la nova llista que hem creat a l’Spotify de Força Rumba! volem fer-vos gaudir al ritme de guitarres i “ventiladors” d’això que és molt nostre: la Rumba Catalana!



A què esperes? Subscriu-te a la nostra llista!

3 comentaris:

Adrià Garriga ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sant Gaudenci ha dit...

Visca la rumba catalana!!!! Com a patró del gènere, he de donar les gràcies per aquest post!!!! ;)

Sants 3 Ràdio ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris!