Presentació

El programa de la música feta als Països Catalans! Sí, aquest és el nostre lema, i aquestes són les nostres seccions: fem entrevistes amb tota mena de grups i cantants (dels més novells als més consolidats i parlem de les seves trajectòries i concerts), revisem l'actualitat amb bones dosis d'humor (amb personatges imitats que ens fan reflexionar i si pot ser, riure), repassem l'agenda de concerts del moment (diferents escenaris, concursos, festivals i actes culturals), escoltem la millor música del país i un tast d'allò que ens feu arribar (nous singles, discos i maquetes) i també us mantenim informats on-line fora d'hores a través d'aquest blog!

Així que, si ho voleu, ens escoltem per ràdio o per internet!

dijous, 16 de juny del 2011

Per fi potser demà...

Raydibaum

El seu segon treball en català ja ha arribat, “Per fi potser demà”, una mirada cap a uns ritmes més pop, que conformen un gran disc que cal escoltar amb deteniment. Els Raydibaum, neixen a l’any 2000 i durant el 2004 van fer diversos concerts, essent teloners dels suecs Last Days of April i també varen participar al Cydonia Winter/Summer Fest. Destaquen d’aquest últim treball les col·laboracions dels MiNE! al tema “De Petit” i d’en Pau Vallvé.
Us deixem tot seguit el tràiler presentació del seu nou disc:




Va de Camins

Hi ha camins estrets, camins llargs, alguns d’amples, altres de curts, camins sense sortida… Podem caminar sols, a pas lleuger, acompanyats, caminar de puntetes... D’aquests 4 camins, quin triaries?

Gossos – El Camí  

Sopa de Cabra – Camins   
http://www.youtube.com/watch?v=79foFSDoOxY

Joan Colomo – El Camí  

Cesk Freixas- El Camí cap a nosaltres http://www.youtube.com/watch?v=RkUOjb2AaUU


Deixa’ns els teus comentaris al nostre mur del facebook o bé al nostre blog. També ens pots enviar un correu electrònic a:  musicat@sants3radio.cat 
I si encara no ens tens al teu facebook, ens pots trobar a: